Skip to main content
cart icon

Peste 1000 de bunătăți proaspete, alese, aduse de la producători locali

CLOS DE LOLOL RED 2016Hacienda Araucano

CLOS DE LOLOL RED 2016
Fotografiile au rol de prezentare.
DESPRE ACEST PRODUS

Acest vin reprezinta esenta climatului racoros din Lolol influentat semnificativ de Oceanul Pacific. Este produs din struguri proveniti din cele mai bune loturi de vita de vie ale cramei, din patru soiuri de struguri care exceleaza in conditii de maturare usoara si lenta: Carmenere, Cabernet Sauvignon, Syrah si Cabernet Franc. Strugurii sunt selectati manual, sortati in doua randuri si apoi presati rece pentru a extrage usor aromele fructate si taninurile fine. Procesul de vinificare se face separat pt fiecare soi de struguri si incepe cu o macerare la rece 8 – 10°C, continua cu fermentarea alcoolica si macerarea finala in contact cu pielita strugurilor. Dupa fermentarea malolactica si o scurta perioada de stat pe drojdie, cele patru vinuri sunt amestecate formand cupajul final care este pus la invechit in baricuri de stejar frantuzesc timp de 18 luni. Carmenere se matureaza separat in budane de stejar de 600 de litri. Culoare este rosie, profunda si stralucitoare. Buchetul este proaspat si elegant, cu note de gem de fructe negre si tutun. Este un vin care se dezvaluie in etape, aducand la lumina complexitatea acestui cupaj, cu note de piele, piper alb si lemn dulce. Efectul general este rotunjit de puterea aromatica, prezentand eleganta vaii Lolol. Se recomanda a se degusta alaturi de carne rosie la gratar, tocane, vanat, carne de vita, la o temperatura de 17 - 18°C.

160 preț / 0.75l
stoc epuizat
delivery icon Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 200 LEI
Despre acest produs

Acest vin reprezinta esenta climatului racoros din Lolol influentat semnificativ de Oceanul Pacific. Este produs din struguri proveniti din cele mai bune loturi de vita de vie ale cramei, din patru soiuri de struguri care exceleaza in conditii de maturare usoara si lenta: Carmenere, Cabernet Sauvignon, Syrah si Cabernet Franc. Strugurii sunt selectati manual, sortati in doua randuri si apoi presati rece pentru a extrage usor aromele fructate si taninurile fine. Procesul de vinificare se face separat pt fiecare soi de struguri si incepe cu o macerare la rece 8 – 10°C, continua cu fermentarea alcoolica si macerarea finala in contact cu pielita strugurilor. Dupa fermentarea malolactica si o scurta perioada de stat pe drojdie, cele patru vinuri sunt amestecate formand cupajul final care este pus la invechit in baricuri de stejar frantuzesc timp de 18 luni. Carmenere se matureaza separat in budane de stejar de 600 de litri. Culoare este rosie, profunda si stralucitoare. Buchetul este proaspat si elegant, cu note de gem de fructe negre si tutun. Este un vin care se dezvaluie in etape, aducand la lumina complexitatea acestui cupaj, cu note de piele, piper alb si lemn dulce. Efectul general este rotunjit de puterea aromatica, prezentand eleganta vaii Lolol. Se recomanda a se degusta alaturi de carne rosie la gratar, tocane, vanat, carne de vita, la o temperatura de 17 - 18°C.