Skip to main content
cart icon

Peste 1000 de bunătăți proaspete, alese, aduse de la producători locali

DESPRE NOI

Activitatea de vânzare de produse a site-ului www.carnebranzavin.ro este desfășurată de societatea EXXCLUS SOCIAL MEDIA SRL, denumită Compania în cele ce urmează, cu sediul în Bucuresti, Sector 2, Str. Lt. Baican Ionescu Nr. 54 (fost 56), Camera 3 CP 021835, înscrisă în Registrul Comerțului sub numărul RC J40/4166/2020, CUI RO42429297, e-mail: salut@carnebranzavin.ro, telefon 0729589979.

De la produse tradiționale, locale, bio până la specialități, produsele noastre sunt făcute din carne de pui, porc sau mangaliță, oaie, rață, proaspete, coapte, afumate sau condimentate cu ierburi naturale.

Lista noastră de brânzeturi reunește numeroase tipuri, de toate felurile și pentru toate gusturile, proaspete, maturate, simple sau cu arome, pregătite în toate colțurile țării după rețete diferite.

Atunci când am ales soiurile, ne-am gândit la cei care iubesc vinul: sunt câteva din Spania, create după o rețetă de la 1500, moștenită din tată-n fiu, românești, moldovenești și italienești, majoritatea la un preț accesibil cât să bei un pahar în fiecare seară dar și câteva potrivite pentru o masă de răsfăț.

Toate produsele noastre provin din unități certificate, autorizate A.N.S.V.S.A.,  felul în care sunt ambalate și livrate respectă normele de igienă și securitate alimentară.