Skip to main content
cart icon

Peste 1000 de bunătăți proaspete, alese, aduse de la producători locali

TERMENE ȘI CONDIȚII

TERMENE ȘI CONDIȚII

INFORMAȚII SPECIALE  privind promoția curentă (august - 30 septembrie).

  • Transportul în București și Ilfov este gratuit, idiferent de valoarea produselor comandate.
  • Voucherul de  30 de lei se acordă o singură dată pe săptămână, indiferent de numărul comenzilor plasate în săptămâna respectivă. (De exemplu, dacă o persoană face 2 sau 3 comenzi în aceeași săptămână, voucherul se aplică o singură dată, la valoarea cumulată a comenilor).
  • Promoția se referă la comenzile plasate până la sfârșitul lunii septembrie.  

 

I.  INFORMAŢII GENERALE

Carnebranzavin.ro este un site de internet (website) al cărui scop este să ofere la vânzare membrilor săi produse realizate în ferme, brutării, cofetării, măcelării din România. Site-ul Carnebranzavin.ro este destinat persoanelor cu vârsta de peste 18 ani care pot lansa comenzi. Cei care îndeplinesc condiția aceasta, au ocazia de a cumpăra produse în limita stocului disponibil. Comenzile se fac până joi dimineața, la ora 8.00, pentru livrări în cursul zilei de vineri, între 11.00 și 18.00. Zona de livrare a produselor este București și Ilfov.

Cumpărătorii pot plasa comenzi numai prin intermediul magazinului online. Nu se acceptă comenzi prin telefon, fax, email sau poştă. Carnebranzavin.ro va transmite cumpărătorilor informații privind comenzile prin mijloace electronice. Excepție fac situațiile speciale, în care vor fi necesare clarificări telefonice.

Pentru a afla mai multe detalii despre produse, accesează descrierea produsului, disponibilă alături de imaginea fiecărui produs. Atenție, fotografiile sunt cu titlu de prezentare. În cazul în care ai întrebări suplimentare legate de produse, te rugăm să ne contactezi la adresa: comanda@carnebranzavin.ro sau salut@carnebranzavin.ro.

Prețurile produselor sunt afișate pentru fiecare produs selectat, conțin TVA și se referă întotdeauna la prețul per unitatea de măsură, de exemplu 500g, borcan 360g, sticlă 250 ml, etc.

După ce ai ales produsele, ai finalizat comanda și ai primit confirmarea comenzii printr-un mesaj primit prin WhatsApp sau SMS, coletul îți va fi livrat în Bucuresti și Ilfov, acolo unde ai nevoie: la tine acasă, la birou. Asiguram transportul contra cost (25 lei ) sau gratuit dacă valoarea comenzii depășeste 200 lei. Excepție fac perioadele de promoție, în care este anunțt transportul gratuit la orice comndă. Promoțiile vor fi anunțate pe site și pe rețelele sociale. 

Poți să faci un cadou cuiva drag: rudă, prieten, dacă știi ce îi place sau de ce are nevoie: ne spui unde să-l livram, iar noi ne vom ocupa să ajungă la timp.

Preţurile şi cantităţile disponibile în magazinul online sunt actualizate, însă Carnebranzavin.ro îşi rezervă dreptul de a modifica orice preţ afişat eronat din cauza unor greșeli de calcul, de editare sau tehnice, precum și în cazul în care modificările sunt cerute de legile aflate în vigoare.

Toate produsele sunt pregătite și ambalate artizanal, așa că e posibil să apară diferențe între gramajul afișat pe site și greutatea finală a produsului (în plus sau în minus). La efectuarea comenzii, Carnebranzavin.ro trimite o factură proforma, iar după cântărirea produselor va emite factura finală. Astfel, cumpărătorul va plăti  întotdeauna valoarea conform gramajului livrat.

Fiecare comandă are o factură asociată care conține toate informațiile despre produsele comandate: denumirea produsului, cotă TVA, valoare TVA, prețul, cantitatea, costurile livrării - dacă se percepe taxa de livrare.

Costul asociat livrarii se calculeaza automat, in functie de valoarea comenzii. Dacă valoarea comenzii este 200 de lei, livrarea este gratuită; dacă valoarea acesteia este sub 200 de lei, costul livrării va fi de 25 de lei (cu excepția promoțiilor în cadrul cărora oferim transport gratuit).

II. CINE SUNTEM NOI ?

Activitatea de vanzare de produse a site-ului www.carnebranzavin.ro este desfășurată de de societatea EXXCLUS SOCIAL MEDIA SRL, denumită Compania în cele ce urmează, cu sediul în Bucuresti, Sector 2, Str. Lt. Baican Ionescu Nr. 54 (fost 56), Camera 3 CP 021835, înscrisă în Registrul Comerțului sub numărul RC J40/4166/2020, CUI RO42429297, e-mail: salut@carnebranzavin.ro, telefon 0729589979.

 

Pe parcursul  acestor termene si conditii ne vom referi la site prin sintagma „Carnebranzavin.ro”.

 

III. CUM FUNCȚIONEAZĂ ?

 

3.1. Cum devin membru al site-ului Carnebranzavin.ro?

 

Înscrierea și participarea ca membru al site-ului Carnebranzavin.ro este gratuită și este permisă oricărui cetățean, care are vârsta minimă de 18 ani. Dacă nu ți-ai făcut cont pe carnebranzavin.ro și dacă nu ți-ai validat adresa de e-mail nu vei putea comanda.

Îți poți face cont de pe orice secțiune a site-ului, completând datele personale și selectând preferințele legate de alertele prin e-mail.

Discreționar și la alegerea noastră vom putea face facultativ confirmarea telefonică a diverselor date pe care ni le-ai furnizat, fie după ce ți-ai creat contul, fie după ce ai comandat. Ne rezervăm dreptul de a elimina imediat orice cont sau comandă în situația în care vom sesiza orice discrepanță între ceea ce declarați telefonic și oricare dintre datele furnizate pe site.

3.2. Până când poți să comanzi?

 

Comenzile se pot face non-stop, însă pentru livrarea săptămânală din fiecare zi de vineri, vor fi luate în considerare doar cele plasate până joi, la ora 8.00 dimineața. 

3.3 Cum comand pe Carnebranzavin.ro ?

 

Site-ul prezintă o ofertă de produse, împreună cu serviciile aferente ambalării și livrării comenzii, în limita stocului disponibil și în cadrul acelei oferte. Momentul încheierii contractului îl constituie momentul primirii coletului ce este livrat de Partenerii logistici ai Carnebranzavin.ro.

Pentru a comanda pe Carnebranzavin.ro trebuie să fii autentificat. În situația în care apeși butonul de “COMANDA” (sacoșa) de pe pagina de început a site-ului se va verifica dacă ești autentificat și în caz pozitiv vei fi condus pe pagina destinată comenzii.

Alegi produsul pe care ți-l dorești, citești descrierea pentru a te asigura că ai văzut cantitatea și prețul, adaugi modalitatea de plată, apeși butonul de finalizare a comenzii.

Poți comanda ca produsele să fie ambalate si trimise cadou, în acest caz  plata trebuie făcută prin virament bancar.

Poți alege să plătești factura comanda fie pe o persoană fizică, fie pe o persoană juridică.

De asemenea trebuie să completezi și o adresa de livrare unde va fi trimis coletul. Asigură-te că în ziua în care îți va fi livrat coletul, există o persoană majoră care il va prelua  – altfel, curierul, ce a primit instrucțiuni clare de a nu lăsa un colet unei persoane minore, ni-l va returna.

În momentul în care comanzi, îți este afișat în caseta intitulată  “Comanda ta” din partea dreapta totalul comenzii tale, ce reprezintă în mod distinct prețul total al coletului și prețul de transport. Prețul total de transport se calculează în funcție de valoarea comenzii (peste 200 de lei – livrarea este gratuită. Sub 200 de lei – costul livrării este de 25 de lei).

Notă: costul transportului este 25 de lei pentru comenzile sub 200 de lei, cu excepția perioadelor de promoție, în care acesta este gratuit, indiferent de valoarea coșului. 

Pentru finalizarea comenzii trebuie să accepți cele prezentate în secțiunea Termene și Condiții.

3.4 Cum plătesc comanda făcută pe Carnebranzavin.ro ?

 

Ca modalități de plată acceptăm plata cu cardul online, prin virament bancar sau plata la livrare.

Carnebranzavin.ro nu va stoca niciodată datele cardului tău de credit. Toate cardurile de credit sunt procesate de partenerul nostru de plăți PayU, care folosește o tehnologie securizată, sigură, de ultimă oră, pentru a se asigura ca datele cardului tău de credit nu vor fi compromise în niciun fel.

Pentru plățile online, Carnebranzavin.ro nu este responsabil pentru orice alt cost suplimentar suportat de utilizatorul contului pe Carnebranzavin.ro, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON.

Carnebranzavin.ro își rezervă dreptul de a denunța unilateral comanda efectuată de un membru, după notificarea acestuia prealabilă, fără a exista nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată pretinde daune-interese, în următoarele situații :

respingerea de către banca emitentă a cardului sau a tranzacției, în cazul plății online;

invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri, în cazul plății online;

datele furnizate de catre Membru, pe site, sunt incomplete sau incorecte;

comportamentul Membrului poate și/sau produce daune de orice natură de partea Carnebranzavin.ro și/sau partenerilor acestuia;

pentru alte motive întemeiate, care să justifice aceasta măsură.

3.5. Confirmarea comenzii

Confirmarea comenzii de catre Carnebranzavin.ro, se realizeaza prin transmiterea unui e-mail. Comanda va apărea în pagina “Contul Meu” în secțiunea “Comenzile Mele” de pe site și va fi primită pe email.

În cazul comenzii cu plata la livrare, comanda lansată de Membru va fi confirmată telefonic sau printr-un mesaj cu acesta. În cazul în care comanda nu poate fi confirmată ne rezervam dreptul de a o anula.

Carnebranzavin.ro organizează pe site diverse acțiuni de marketing și promovare ce se pot finaliza cu BONUS-uri primite de Membri, BONUS-uri ce pot fi utilizate exclusiv pe site-ul Carnebranzavin.ro. În funcție de BONUS-ul primit, unui Membru Carnebranzavin.ro i se va solicita codul său numeric personal (CNP-ul). Refuzul Membrului de a furniza CNP-ului duce la pierderea imediată a oricăror bonificații sau premii oferite de către site-ul Carnebranzavin.ro.

3.6 Cum îmi livrați comanda făcuta pe Carnebranzavin.ro

 

Se asigură expedierea contra cost la domiciliul Membrului, sau către oricare altă adresă din București și Ilfov indicată de acesta, cu condiția ca persoana care preia coletul să aibă peste 18 ani. Toate taxele și cheltuielile de expediție vor fi suportate de Membru dacă valoarea comenzii este mai mică de 200 de lei sau de noi dacă valoarea comenzii este mai mare de 200 lei.

Atunci când e posibil, comanda poate fi livrată, de comun acord, în orice zi a săptămânii. Dacă nu ai primit coletul, trimite-ne un e-mail la adresa comanda@carnebranzavin.ro. 

Dacă în ziua livrării (vineri), Carnebranzavin.ro nu reușește să finalizeze 2 încercări de livrare a produselor din cauze datorate cumpărătorului (ex: amânarea livrării, absența de la adresa de livrare, persoana care urmează sa preia produsele nu este majoră, etc.), cumpărătorul are următoarele opțiuni:

  • fie să plătească încă o dată transportul produselor la adresa indicata de livrare și să preia produsele cel mai târziu a doua zi;
  • fie să anuleze comanda, în acest caz Carnebranzavin.ro va returna banii cumpărătorului, mai puțin contravaloarea transportului, și îi va retrage dreptul de a mai cumpăra produse de pe site-ul Carnebranzavin.ro.

3.7.  Primirea comenzilor și înlocuirea produselor

 

Produsele vor fi livrate personal la adresa menționată în comandă, între orele 11:00- 18:00 în fiecare zi de vineri, după confirmarea comenzii.  Reprezentantul Carnebranzavin.ro va încerca să contacteze telefonic cumpărătorul în prealabil. La primirea comenzii, cumpărătorul va verifica fiecare articol din colet şi se va asigura că produsele corespund celor indicate pe bon și comandă.

În cazul în care se observă orice nereguli, cumpărătorul va sesiza reprezentantului Carnebranzavin.ro pentru soluționarea acestora.

În cazul în care produsele nu corespund, cumpărătorul va notifica Carnebranzavin.ro la adresa comanda@carnebranzavin.ro în maximum 2 ore de la recepționarea comenzii. În asemenea situații, Carnebranzavin.ro va înlocui produsele sau va oferi un discount din prețul acestora, la cererea cumpărătorului.

3.8.  Returnarea produselor

În situația livrării unui alt produs decât cel comandat, îl puteți returna. În această situație Carnebranzavin.ro va suporta toate cheltuielile de transport și va livra produsul cerut, cel mai târziu a doua zi.

Carnebranzavin.ro poate livra un produs sau un serviciu de o calitate şi la un preţ echivalente cu cele solicitate numai dacă acest lucru a fost acceptat expres de cumpărător.

În cazul în care s-a returnat un produs, iar Carnebranzavin.ro nu dispune de un produs corespunzător pentru înlocuire, acesta va oferi Clientului contravaloarea produsului, în termen de cel mult 30 de zile de la returnare.

IV. UTILIZAREA ÎN SIGURANȚĂ A MAGAZINULUI ONLINE

 

Vă informăm și vă încredințăm că datele cu caracter personal sunt prelucrate și gestionate conform legislației din acest domeniu potrivit următoarelor politici:

 

  • Politica de colectare acord cookie.
  • Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal.

Totodată, vă informăm următoarele:

Nu ne asumăm răspunderea pentru afișarea unor prețuri sau informații eronate datorate unor greșeli tehnice ce pot apărea pe parcursul funcționării magazinului online. De asemenea, Carnebranzavin.ro își rezervă dreptul de a retrage anumite produse din cauza unor probleme de calitate sau de altă natură ce pot apărea.

Nu ne asumăm nicio răspundere pentru performanța eronată rezultată din furnizarea unor date eronate în cursul procesului de achiziție.

Nu suntem răspunzători pentru cazurile de forță majoră sau evenimentele ce nu sunt sub controlul nostru.

Cumpărătorii sunt răspunzători de protejarea datelor personale proprii necesare înregistrării în magazinul online față de terțe persoane care folosesc datele, se înregistrează și efectuează cumpărături prin  intermediul magazinul online.

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment Termenele și condițiile de cumpărare precum și oferta sau orice oferte speciale ale magazinul online, indiferent de motiv. Modificările sunt valabile începând cu data comunicării acestora pe site și prin  urmare nu afectează comenzile efectuate înainte de această dată, fără a oferi niciun fel de explicații suplimentare referitoare la implementarea oricăror modificări, în afara celor de mai  sus. În cazul  în care nu ești de acord cu aceste condiții cu privire la posibile modificari te rugăm să abandonezi comanda.

Vom raporta Poliției și organelor legii competente în acest sens orice tentativă de fraudă sesizată.

 Nu vom fi răspunzători pentru orice fraudă comisă de către un terț în detrimentul oricărui utilizator. În cazul, în care un utilizator încalcă Termenele și condițiile sub orice formă, vom anula înregistrarea și comenzile acestuia, iar cumpărătorul nu va avea dreptul de a contesta decizia.

Întregul conţinut al site-ului Carnebranzavin.ro este proprietatea Societăţii EXXCLUS SOCIAL MEDIA SRL şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996).