Skip to main content
cart icon

Peste 1000 de bunătăți proaspete, alese, aduse de la producători locali

EREMO SAN QUIRICO 2017Nativ

EREMO SAN QUIRICO 2017
Fotografiile au rol de prezentare.
DESPRE ACEST PRODUS

99 puncte Luca Maroni

Pe langa podgoriile din Campania, Mario Ercolino, proprietarul Montemajor, a cumparat mai multe vii in sudul Italiei ceea ce a crescut atat productia, cat si calitatea vinurilor realizate. Expunere spectaculoasa, vite de vie vechi cu un potential extraordinar, un terroir complet – nu e de mirare ca vinurile Montemajor sunt astazi recunoscute peste tot in lume pentru finete, structura echilibrata si versatilitate. Recomandarea noastra de astazi, Montemajor Nativ “Eremo San Quirico” Aglianico 2017, este o combinatie fascinanta de arome. Realizat din struguri Aglianico, proveniti din vite vechi de 200 de ani, buchetul vinului aduce in prim plan note de cirese rosii dulci, suc de bere, vanilie, condimente si paine prajita. Dupa un asemenea inceput, aromele de pe palat nu se lasa nici ele mai prejos: intalnim arome de stejar, cafea, ciocolata neagra, menta, grafit, toate completate de ceva accente minerale. Se recomanda servirea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din miel si carne de vita, gratare, mancaruri cu legume si carne, vanat si branzeturi.

125 preț / 0.75l
stoc epuizat
delivery icon Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 200 LEI
Despre acest produs

99 puncte Luca Maroni

Pe langa podgoriile din Campania, Mario Ercolino, proprietarul Montemajor, a cumparat mai multe vii in sudul Italiei ceea ce a crescut atat productia, cat si calitatea vinurilor realizate. Expunere spectaculoasa, vite de vie vechi cu un potential extraordinar, un terroir complet – nu e de mirare ca vinurile Montemajor sunt astazi recunoscute peste tot in lume pentru finete, structura echilibrata si versatilitate. Recomandarea noastra de astazi, Montemajor Nativ “Eremo San Quirico” Aglianico 2017, este o combinatie fascinanta de arome. Realizat din struguri Aglianico, proveniti din vite vechi de 200 de ani, buchetul vinului aduce in prim plan note de cirese rosii dulci, suc de bere, vanilie, condimente si paine prajita. Dupa un asemenea inceput, aromele de pe palat nu se lasa nici ele mai prejos: intalnim arome de stejar, cafea, ciocolata neagra, menta, grafit, toate completate de ceva accente minerale. Se recomanda servirea acestui vin la 16-18 grade Celsius, alaturi de preparate din miel si carne de vita, gratare, mancaruri cu legume si carne, vanat si branzeturi.