Skip to main content
cart icon

Peste 1000 de bunătăți proaspete, alese, aduse de la producători locali

L'ESPRIT DE CHACAYES 2018Piedra Negra

L'ESPRIT DE CHACAYES 2018
Fotografiile au rol de prezentare.
DESPRE ACEST PRODUS

93 puncte Descorchados, 92 puncte James Suckling

Un vin rosu bogat, corpolent, produs din cei mai buni struguri ai cramei “Chacayes” din Vista Flores, care include o parcela de un hectar de vita de vie de Malbec, cultivata la una dintre cele mai mari densitati din lume: 20.000 de plante de vita de vie pe hectar, ce dau productii mici de aproximativ 500 g per planta dar cu concentratie de fruct foarte mare, denumita si "Bonsai Garden". Chacayes reflecta calitatea superioara a terorir-ului argentinian ales de fratii Lurton. Acest cupaj combina densitatea si profunzimea Malbecului Argentinian cu prospetimea si eleganta viilor Cot din Franta. Complex, corpolent, cu taninuri mature, echilibrat, evidentiind fructele rosii cu note de coacaze negre si cu un final persistent cu note de cafea. Este recomandat a de degusta alaturi de carne rosie la gratar, branzeturi maturate, vanat, carne de vita la o temperatura de16°C.

168 preț / 0.75l
stoc epuizat
delivery icon Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 200 LEI
Despre acest produs

93 puncte Descorchados, 92 puncte James Suckling

Un vin rosu bogat, corpolent, produs din cei mai buni struguri ai cramei “Chacayes” din Vista Flores, care include o parcela de un hectar de vita de vie de Malbec, cultivata la una dintre cele mai mari densitati din lume: 20.000 de plante de vita de vie pe hectar, ce dau productii mici de aproximativ 500 g per planta dar cu concentratie de fruct foarte mare, denumita si "Bonsai Garden". Chacayes reflecta calitatea superioara a terorir-ului argentinian ales de fratii Lurton. Acest cupaj combina densitatea si profunzimea Malbecului Argentinian cu prospetimea si eleganta viilor Cot din Franta. Complex, corpolent, cu taninuri mature, echilibrat, evidentiind fructele rosii cu note de coacaze negre si cu un final persistent cu note de cafea. Este recomandat a de degusta alaturi de carne rosie la gratar, branzeturi maturate, vanat, carne de vita la o temperatura de16°C.