Skip to main content
cart icon

Peste 1000 de bunătăți proaspete, alese, aduse de la producători locali

LA STEJARI MERLOT 2017Recas

LA STEJARI MERLOT 2017
Fotografiile au rol de prezentare.
DESPRE ACEST PRODUS

Medalie de argint - Decanter 2020

Cramele Recas au un concept autoimpus care a ajutat la evolutia acestui brand: “o zi in care bati pasul pe loc, crezand ca esti la nivelul de sus al dezvoltarii tale, este prima zi care iti marcheaza decaderea.” Vinurile lor, insa, suprind mereu, reprezentand cele multe ore de munca, pasiune si tenacitate. Recomandarea de astazi, La Stejari Merlot, este un vin intr-o frumoasa culoare de rosu purpuriu inchis, care dezvaluie mai intai note olfactive de fructe negre bine coapte, urmate apoi de tente de vanilie, lemn si condimente dulci precum cuisoare, scortisoara si cadamom. Pe palat, regasim aceleasi arome fructate, de vanilie si condimente, iar aciditatea bine echilibrata a vinului completeaza perfect structura sa. Degustati vinul la 14-16 grade Celsius, alaturi de preparate din carne de rata, filet mignon, berbecut, branzeturi, tarte sarate si deserturi cu ciocolata neagra.

189 preț / 0.75l
stoc epuizat
delivery icon Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 200 LEI
Despre acest produs

Medalie de argint - Decanter 2020

Cramele Recas au un concept autoimpus care a ajutat la evolutia acestui brand: “o zi in care bati pasul pe loc, crezand ca esti la nivelul de sus al dezvoltarii tale, este prima zi care iti marcheaza decaderea.” Vinurile lor, insa, suprind mereu, reprezentand cele multe ore de munca, pasiune si tenacitate. Recomandarea de astazi, La Stejari Merlot, este un vin intr-o frumoasa culoare de rosu purpuriu inchis, care dezvaluie mai intai note olfactive de fructe negre bine coapte, urmate apoi de tente de vanilie, lemn si condimente dulci precum cuisoare, scortisoara si cadamom. Pe palat, regasim aceleasi arome fructate, de vanilie si condimente, iar aciditatea bine echilibrata a vinului completeaza perfect structura sa. Degustati vinul la 14-16 grade Celsius, alaturi de preparate din carne de rata, filet mignon, berbecut, branzeturi, tarte sarate si deserturi cu ciocolata neagra.