Skip to main content
cart icon

Peste 1000 de bunătăți proaspete, alese, aduse de la producători locali

MAGIQ 2013Vinarte

MAGIQ 2013
Fotografiile au rol de prezentare.
DESPRE ACEST PRODUS

Crama Vinarte mizeaza de fiecare data pe magia de a face vizibile acele mici miracole de fiecare zi, acele detalii care definesc un moment, un obiect sau o fiintra, transformand obisnuitul in extraordinar. Aceasta “metoda” se aplica si in producerea vinurilor sale, unele dintre cele mai apreciate pe piata viticola. Recomandarea noastra de astazi, MagiQ2013, este un Riesling italian dulce, al doilea vin din editiile limitate de vinuri lansate sub numele Q. Unicitatea si spectaculozitatea acestui vin sunt date de faptul ca stagiul de maturare al vinului este facut in butoaie de salcam in loc de lemn de stejar. Un vin cu arome in principal fructate si cu o aciditate bine conturata, MagiQ 2013 se recomanda a fi degustat la 6-7 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, in special mancaruri vegetariene, preparate din rata, porc sau pui, dar si fructe de mare.

195 preț / 0.5l
stoc epuizat
delivery icon Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 200 LEI
Despre acest produs

Crama Vinarte mizeaza de fiecare data pe magia de a face vizibile acele mici miracole de fiecare zi, acele detalii care definesc un moment, un obiect sau o fiintra, transformand obisnuitul in extraordinar. Aceasta “metoda” se aplica si in producerea vinurilor sale, unele dintre cele mai apreciate pe piata viticola. Recomandarea noastra de astazi, MagiQ2013, este un Riesling italian dulce, al doilea vin din editiile limitate de vinuri lansate sub numele Q. Unicitatea si spectaculozitatea acestui vin sunt date de faptul ca stagiul de maturare al vinului este facut in butoaie de salcam in loc de lemn de stejar. Un vin cu arome in principal fructate si cu o aciditate bine conturata, MagiQ 2013 se recomanda a fi degustat la 6-7 grade Celsius, in diverse combinatii culinare, in special mancaruri vegetariene, preparate din rata, porc sau pui, dar si fructe de mare.