Skip to main content
cart icon

Peste 1000 de bunătăți proaspete, alese, aduse de la producători locali

PESQUERA CRIANZA 2018Grupo Pesquera

PESQUERA CRIANZA 2018
Fotografiile au rol de prezentare.
DESPRE ACEST PRODUS

Pesquera Crianza este un renumit vin rosu, care reflecta caracterul unei tari pline de legende, obiceiuri si sarm, unde putem spune ca „traditia este in pas cu moda”. Vinurile Tinto Pesquera se disting prin personalitate, structura, dar si buchet, in care lemnul manifesta un respect deosebit pentru fruct. Sunt vinuri care, o data cu trecerea timpului, devin mai complexe si intens colorate, pastrandu-si, insa, caracterul original. Pesquera Crianza 2018 are o aparitie rosu Burgundy, cu reflexii violet. Nasul este fructat, cu indicii de fructe rosii, vanilie, lemn dulce si note minerale. Catifelat, cu taninuri rotunde, care evidentiaza potentialul de invechire. Pe palat lasa o senzatie placuta cu fiecare inghititura, finalul fiind persistent, cu note de fructe confiate. Va recomandam sa il serviti la 14°C, dupa o decantare de 30 de minute, alaturi de preparate din carne de vanat.

109 preț / 0.75l
stoc epuizat
delivery icon Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 200 LEI
Despre acest produs

Pesquera Crianza este un renumit vin rosu, care reflecta caracterul unei tari pline de legende, obiceiuri si sarm, unde putem spune ca „traditia este in pas cu moda”. Vinurile Tinto Pesquera se disting prin personalitate, structura, dar si buchet, in care lemnul manifesta un respect deosebit pentru fruct. Sunt vinuri care, o data cu trecerea timpului, devin mai complexe si intens colorate, pastrandu-si, insa, caracterul original. Pesquera Crianza 2018 are o aparitie rosu Burgundy, cu reflexii violet. Nasul este fructat, cu indicii de fructe rosii, vanilie, lemn dulce si note minerale. Catifelat, cu taninuri rotunde, care evidentiaza potentialul de invechire. Pe palat lasa o senzatie placuta cu fiecare inghititura, finalul fiind persistent, cu note de fructe confiate. Va recomandam sa il serviti la 14°C, dupa o decantare de 30 de minute, alaturi de preparate din carne de vanat.