Skip to main content
cart icon

Peste 1000 de bunătăți proaspete, alese, aduse de la producători locali

PIEDRA NEGRA GRAN LURTON CABERNET SAUVIGNON 2015Piedra Negra

PIEDRA NEGRA GRAN LURTON CABERNET SAUVIGNON 2015
Fotografiile au rol de prezentare.
DESPRE ACEST PRODUS

95 puncte Tim Atkin,93 puncte James Suckling, 90 de puncte Wine Advocate

Recomandarea de astazi - Piedra Negra Gran Lurton Cabernet Sauvignon 2015, este un vin de culoare rosu aprins, unde notele de fructe negre, cum ar fi afinele și dudele, se amesteca armonios cu aromele picante si mentolate caracteristice fermei Chacayes. Invechirea in butoaie de stejar confera vinului aromele de tutun si vanilie, care se amesteca subtil cu notele de fructe. Cabernetul da vinului structura si corpolenta pe palatin, care se imbina placut si armonios cu delicatetea si catifelarea contribuita de taninurile caracteristice ale argentinianului Malbec (in proportie de 10-15%). Finalul este lung, aratand aceleasi arome de fructe si condimente echilibrate cu note de stejar prajit. Este recomandat a se degusta alaturi de carne rosie la gratar, branzeturi maturate, vanat sau carne de vita, la o temperatura de 16 grade.

145 preț / 0.75l
stoc epuizat
delivery icon Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 200 LEI
Despre acest produs

95 puncte Tim Atkin,93 puncte James Suckling, 90 de puncte Wine Advocate

Recomandarea de astazi - Piedra Negra Gran Lurton Cabernet Sauvignon 2015, este un vin de culoare rosu aprins, unde notele de fructe negre, cum ar fi afinele și dudele, se amesteca armonios cu aromele picante si mentolate caracteristice fermei Chacayes. Invechirea in butoaie de stejar confera vinului aromele de tutun si vanilie, care se amesteca subtil cu notele de fructe. Cabernetul da vinului structura si corpolenta pe palatin, care se imbina placut si armonios cu delicatetea si catifelarea contribuita de taninurile caracteristice ale argentinianului Malbec (in proportie de 10-15%). Finalul este lung, aratand aceleasi arome de fructe si condimente echilibrate cu note de stejar prajit. Este recomandat a se degusta alaturi de carne rosie la gratar, branzeturi maturate, vanat sau carne de vita, la o temperatura de 16 grade.