Skip to main content
cart icon

Peste 1000 de bunătăți proaspete, alese, aduse de la producători locali

PRINCE MATEI 2013Domeniile Prince Matei

PRINCE MATEI 2013
Fotografiile au rol de prezentare.
DESPRE ACEST PRODUS

90 puncte Decanter 2020

Iconic-ul Prince Matei este cel mai cunoscut Merlot romanesc. Forta, dar si eleganta acestui Merlot amintesc de personalitatea marelui voievod Matei Basarab, al carui nume il poarta, acest „Mecena” al culturii si ortodoxiei de care se leaga folosirea pentru prima data a limbii romane in viata oficiala, civila si religioasa.

Editia 2013 Prince Matei invaluie paharul intr-o mantie de culoare rosu-rubiniu, cu reflexii violet. Buchetul este complex, scotand la iveala note de fructe de padure, piper negru, ciocolata, cafea si vanilie. Palatul este sec, intens, corpolent, cu taninuri moi si astringenta delicata si un postgust prelung. Temperatura ideala de servire este de 18 ºC si va recomandam sa il serviti alaturi de preparate din carne rosie, vanat cu sosuri, preparate din bucataria romaneasca sau branzeturi invechite, cu aroma intensa.

105 preț / 0.75l
stoc epuizat
delivery icon Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 200 LEI
Despre acest produs

90 puncte Decanter 2020

Iconic-ul Prince Matei este cel mai cunoscut Merlot romanesc. Forta, dar si eleganta acestui Merlot amintesc de personalitatea marelui voievod Matei Basarab, al carui nume il poarta, acest „Mecena” al culturii si ortodoxiei de care se leaga folosirea pentru prima data a limbii romane in viata oficiala, civila si religioasa.

Editia 2013 Prince Matei invaluie paharul intr-o mantie de culoare rosu-rubiniu, cu reflexii violet. Buchetul este complex, scotand la iveala note de fructe de padure, piper negru, ciocolata, cafea si vanilie. Palatul este sec, intens, corpolent, cu taninuri moi si astringenta delicata si un postgust prelung. Temperatura ideala de servire este de 18 ºC si va recomandam sa il serviti alaturi de preparate din carne rosie, vanat cu sosuri, preparate din bucataria romaneasca sau branzeturi invechite, cu aroma intensa.