Skip to main content
cart icon

Peste 1000 de bunătăți proaspete, alese, aduse de la producători locali

RIOJA RESERVA 2014Marques de Caceres

RIOJA RESERVA 2014
Fotografiile au rol de prezentare.
DESPRE ACEST PRODUS

93 puncte Tasting Panel, 93 puncte Tim Atkin, 92 puncte James Suckling, 90 puncte Wine Enthusiast

Enrique Forner a fondat Margues de Caceres in 1970. Datorita experientei sale in domeniul viticol in special in Franta, a revolutionat si lumea vinurilor din Rioja Alta. Pasiunea pentru vinurile de cea mai buna calitate este continuata si astazi, la cea de-a V-a generatie, prin Cristina Forner. Recomandarea noastra, Marques de Caceres Rioja Reserva 2014, este un vin realizat din soiurile de struguri Tempranillo (85%), Garnacha Tinta (10%) si Graciano (5%). Dens, rosu rubiniu, vinul este unul rafinat, cu un buchet complex, cu note olfactive de cirese si vanilie. Echilbrat si catifelat pe palat, vinul scoate in evidenta taninuri placuti si proaspeti. Se recomanda degustarea vinului la 17 grade Celsius alaturi de branzeturi, preparate din carne de pasare, vanat sau vita.

119 preț / 0.75l
stoc epuizat
delivery icon Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 200 LEI
Despre acest produs

93 puncte Tasting Panel, 93 puncte Tim Atkin, 92 puncte James Suckling, 90 puncte Wine Enthusiast

Enrique Forner a fondat Margues de Caceres in 1970. Datorita experientei sale in domeniul viticol in special in Franta, a revolutionat si lumea vinurilor din Rioja Alta. Pasiunea pentru vinurile de cea mai buna calitate este continuata si astazi, la cea de-a V-a generatie, prin Cristina Forner. Recomandarea noastra, Marques de Caceres Rioja Reserva 2014, este un vin realizat din soiurile de struguri Tempranillo (85%), Garnacha Tinta (10%) si Graciano (5%). Dens, rosu rubiniu, vinul este unul rafinat, cu un buchet complex, cu note olfactive de cirese si vanilie. Echilbrat si catifelat pe palat, vinul scoate in evidenta taninuri placuti si proaspeti. Se recomanda degustarea vinului la 17 grade Celsius alaturi de branzeturi, preparate din carne de pasare, vanat sau vita.